dimarts, 1 de juny del 2010

Primer dia preparació jornada dia 4!

Volia dir en aquesta entrada que el dia 28 que va ser divendres passat no vaig poder anar a la co-tutoria amb les mestres, però ja m’han dit les companyes que la experiència de provar aquesta nova metodologia d’interacció amb les mestres va ser molt bona i totes van sortir molt contentes. El palau de les heures també va tenir molt a veure amb aquesta situació agradable.
A més, també he llegit el blog
pintantfutur i vaig llegir que les profes també estàveu molt contentes amb el resultat de la co-tutoria.

Passant doncs a la classe d’avui, quan he arribat aquest matí la Begonya ens ha començat a explicar com havia de ser més o menys les mides de l'aironfix que havien de portar els nens.
Cada guia ha fet els 25 quadrets dels seu grup, però a més, entre totes hem fet també el de la resta de companyes que havien anat al palau de les heures per deixar les llibretes en unes bosses.

Just després de retallar els 25 quadradets ens han dit que féssim uns quants més per les profes, així també portarien l'identificador com els nens i seria més fàcil que les trobessin.
Nosaltres també hem de portar un identificador del mateix color dels nens perquè ens puguin identificar fàcilment, així que hem decidit que qui totes hem de portat o bé una samarreta blanca o una samarreta negra, per tal que cadascú pugui escollir amb quin color es veurà més el seu identificador.
Jo la portaré de color blanc, un dels motius és que no tinc samarretes de color negre, i l’altre motiu és perquè el verd fosc ressaltarà molt més en el blanc que no pas en el negre.

Quan he acabat de retallar els identificadors he baixat a la nostra classe on la Belen i la Patri estaven fent la seva exposició; com que he arribat quan ja havien començat només m’ha donat temps a fer la segona activitat que consistia en dibuixar o escriure el nom d’un animal en el qual ens agradaria convertir-nos per tal de fugir en cas de tenir problemes. Jo he dibuixat una papallona perquè es pot volar a qualsevol lloc i a més també pot anar per terra.

Després, també han fet la seva exposició l'Andrea i l’Olga i han tractat el tema en què la Clara permet la Marina que pegui en Pau i hem fet debat entre totes si ens assemblava bé o no l’actitud de la Clara i si faríem alguna cosa o no al respecte. Òbviament, no deixaria que cap nen pegués a un altre perquè nosaltres els estem dient que això no s’ha de fer, però si empatitzem amb la Clara, tal i com han dit altres companyes, pot ser ens veuríem sobrepassats per la situació i no sabríem que fer. En aquest cas, penso que la millor solució seria buscar ajuda professional.
Aquesta exposició m’ha semblat molt original perquè ens han posat la cançó d'Imagine de John Lenon que a mi em posa els pèls de punta i ens fa somiar i veure la part positiva del món. Llavors, al final ens han repartit una llavor de diferents flors de colors perquè la plantéssim i puguem demanar qualsevol cosa i somiar. Ha sigut realment original i penso que ho tenien difícil perquè eren les últimes i ja s’havien treballat una gran ventall d’activitats.

María.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada