dijous, 27 de maig del 2010

Segon i últim dia de co-tutories!

Avui ha sigut el segon dia de co-tutories amb les companyes, però com que l'Anna i jo ja ho vam fer dimarts, hem tingut temps per ajudar les nostres companyes i a l'Anna a preparar la feina per demà.
Com ja ens va dir l'Anna, en aquesta sessió de mestres utilitzaríem una dinàmica diferent a l'habitual, i és que ens anirem al Palau de les Heures que està al costat de la facultat de Psicologia i farem allà la co-tutoria.
A més a més, ens agruparan per escoles i tractarem diferents temes; amb la qual cosa penso que ens permet una proximitat cap als mestres i les mestres amb les quals interactuem.
A més, en aquest cas en comptes de power point, les representats del nostr grup 2C hauran de llegir les aportacions que fem cada grup amb la nostra escola. Llavors, quan estem agrupats haurem d'omplir uns pètals contestant unes preguntes ens plantejaran les nostres professores de la uni.
Per tant, després de fer nosaltres les aportacions, la Tamara i la Raquel que són les nostres representats faran un esment de totes les intervencions que hem aportat.
No sé com sortirà aquesta dinàmica, però trobo molt convenient canviar de metodologia per fer arribar a les escoles quin és el nostre pensament, ja que de l'altra manera ja estàvem una mica més saturats i no sabíem gaire bé quines aportacions fer i quins comentaris afegir.
Després de parlar de la co-tutoria de demà, ens hem posat a treballar per la jornada del proper divendres dia 4 que és quan vénen els nens al campus de la universitat i per tal de portar les tasques a terme ens hem reunit per grups. Les meves companyes i jo, que guiem els grup de les diferents escoles hem parlat dels distintius que els nens hauran de portar com també nosaltres mateixes.
Tal i com ens van dir nosaltres haurem de portar una samarreta del mateix color que l'identificador dels nens. En el meu cas, la samarreta haurà de ser de color verd perquè acompanyo els nens de P-5 de l'Eulàlia Bota i el seu distintiu és verd. A més també hem demanat l'Anna que si podíem el proper dia anar a veure l'itinerari que haurem de seguir amb els infants per tal de no perdre'ns divendres que bé.
Tinc moltes ganes de que arribi el dia 4 perquè tinc la sensació que a més de ser una bogeria, també serà una experiència formidable i inoblidable per totes nosaltres!

María

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada